maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kesä pihan kuulumisia

Tein pienen kollaasin kesän aikana pihalta ottamistani kuvista. En mikään erityisen taitava kuvan käsittely ohjelmien käyttäjä ole, joten ei mikään kauhean erikoinen tämä kuvani. Pitäisi varmaan tutustua paremmin jotta saisi hienompia kuviakin näytille teille. Kun käytössäni on vain paint ja photoshop 6. Ja kuvan alla selitän hieman kuvien ideaa.


Tuo liila kukka avasi ensimmäistä kertaa moni vuotisen elämänsä aikana monta kukkaa samaan aikaan. Oli juuri satanut joten pieniä pisaroita saattaa näkyä kukan terälehdissa ja lehdissä. Orvokit päättivät tehdä valtauksen ja edellisenä vuonna kukkaruukussa olleet orvokit olivat levittäneet siemenensä ja nyt tänä kesänä puhkesivat kukkimaan ympäri tuota pientä osaa etupihasta, muutamat ruoholle ja pieni kimppu kivien sekaan.
 Yksi kuva myös alku keväältä. Lumien alettua jo hieman sulaa ja kissojen tassuteltua lumen läpi omaa pientä polkuaan, jäi kivat tassuttelijan tassunjäljet lumeen.
  Myös vierailijoita on pihalla näkynyt. Muutama sammakko, ja tässä yksi kuva. Muutama kissakin on käväissyt ja yhdestä ei edes ole kuvaa. Pihamme taitaa olla oikea kissojen kohtaamispaikka, koska joku niitä kissoja vain tuntuu vetävän tänne. Ehkäpä meidän 4 naaras kissaamme ja naapurin 2 naarasta.
   Mustavalkoiset kissat ovat meidän. Kuumana päivänä siskokset päättivät jäädä loikoilemaan kivetykselle, ja melkeinpä samanlaisiin asentoihin.
   Tavallaan harmi, kun tuo väritykseltään ruskeaharmaamusta kissa lähti pois. :( Muutenhan siitä hieman oli vaivaa, koska se koko ajan tunki pihallemme, mutta siitä oli niin kiva ottaa kuvia. Koska se osasi poseerata oikein upeasti kuvissa. Toinen kuva aidanläpi otettu ja toinen, kun sama kissa makoilee aidan päällä.
    Tuo valkoharmaa kissa on käynyt pari kertaa ja ekalla kerralla sain napattua kuvan, tosin ikkunan läpi. Ja valkoinen kissa on vieraillut useamminkin pihallamme tai en tiedä kumpi, koska yhtenä päivänä näin 2 tuollaista samanlaista valkoista kissaa vierekkäin. Aina, kun itse olen saanut tihrustettua, kaulapannassa lukee sama nimi.
  Minua ei niin erityisesti haittaa, jos vieraat kissat vain käyvät pihalla. Kunhan eivät vain tee tuhoja pihallemme (ja onneksi eivät vielä ole), eivätkä häiritse meidän kissojamme.

Translation:
Little photo collage of pictures that I took in the summer, and haven't showed them yet.
  Flowers, few visitors; frog and two cats, one picture from spring when cats have walked over melting snow, and those black and white cats are ours. They are sisters and they decided to stay almost same position.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti