sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Uusi alku

Aloitan nyt blogin pitämisen täällä bloggerin puolella. Olen vasta aloittelija ja bloginikin on ihan aluillaan, koska harjoittelen vielä tämän käyttöä. Eli uusi alku blogilleni, vaikka samaan tyyliin jatkan. Kirjoittelen ja laittelen kuvia aiheista kuten: Vampyyripäiväkirjat, nukkekoti, käsityöt, musiikki, leipomukset, vaatteet/asusteet/kengät, vapaa-aika, ... Ja vähän kaikesta, mutta pääasiassa käsitöistä.

Siirrän joitain vanhoja juttuja edellisestä blogistani tänne kuten Vampyyripäiväkirjat-ficit. Ilmoitan kyllä aina onko postaus siirretty vanhasta, jos ei mitään lue, se on uusi.

Kaikki vanhat sekä uudet lukijat ovat tervetulleita. Liitythän lukijaksi mikäli pidät blogistani.

Translation:
Now I keep blog here in blogger. I write about different things. All of my old readers and new readers are welcome to come here.

3 kommenttia:

 1. Eli uus yritys...
  Onko sulla linkkiä sun vanhaan blogiin vai ootko poistanu sen kokonaan? :)
  Mua kiinnostas kaikenlaiset vaate ja päivän asu postaukset, ja haluisin myös kuvii kengistä ku muistaakseni oot mystic diariesissa puhunu et oot kans kenkäfriikki (kuten minäkin) :D
  Jos leivot tai teet jotain lempiruokaas ni ois kiva saada joku resepti kuvineen eri valmistusvaiheista :)

  -Serafina Mystic diariesista :)

  VastaaPoista
 2. Serafina: Vanha blogi on yhä tallella ja tässä sen osoite: www.musa-club.vuodatus.net
  En mitään linkkiä tänne blogiin muuten siitä laita, koska eipä siellä paljon muuta ole kuin tekstejä ja jotkut kuavat tallella. Mutta saatan linkkailla jotain vanhaa aina välillä sieltä.
  No päivän asu postauksia tuskin tulee. Mut vaate postauksia ja kenkä postauksia varmaankin muuten. Ja kyllä, olen kenkäfriikki. :D Edellisessä blogissa on joitain kuvia leipomuksista ja pari linkkiä ohjeisiin ja yksi itse laittamani ohjekin.

  VastaaPoista
 3. Oii laita kenkäpostausta pian :)
  Noi sun nukkekotijutut oli niin kivoja ni haluun kattoo niit viä :D

  -Serafina

  VastaaPoista