perjantai 24. elokuuta 2012

New start for Elena, or is it?

Ja uutta osaa tähän ficciini taas. Mitäs olitte mieltä?

Translation:
This is my The Vampire Diaries-fanfiction and I'm not going to translate this. :(

---------------------------------------------------------------------------------------------------


Etsin kauneutta, etsin viehkeyttä. Kun tapasin sinut, sait hymyn huulilleni pitkästä aikaa. Luulin nähneeni kaiken, mutta sinä näytit, että elämä on paljon enemmän. Elena, olet sydämessäni ikuisesti. Sinun näkemisesi vie minut uniin, joita joskus näin. Sinun menettäminen on hiljaista kärsimystä. Aurinko saa sinut säteilemään ja sinä sait minut ymmärtämään sen, että kauneus todella hengittää. Damon kirjoitti tyhjälle sivulle Elenan avonaiseen päiväkirjaan. Damon jätti sivun auki pöydälle ja lähti. Ennen lähtöä Damon vielä vilkaisi Elenaan ja hymyili. Elenan vierelle päästyään hän varovasti – aivan kuin pelkäisi Elenan muuten menevän rikki – silitti Elenan ruskeita, silkkisiä hiuksia, ja pehmeää poskea. Lähtien ikkunasta, jonka verhot lepattivat - avonaisesta ikkunasta tulevan tuulen takia - Damon katosi yön pimeyteen.

Elena nousi ylös sängystään ja käveli peilinsä eteen. Väsyneellä ja maailmaan kyllästyneellä ilmeellä Elena tuijotti itseään peilistä.
   Kauniin ruskettunutta ihoa ja pähkinänruskeita hiuksia vasten Elenan tummansininen - mutta ei liian tummansininen - paita ja harmahtavat - mutta silti hieman beigen valkoiset - pyjaman housut sopivat hänelle ja korostivat hänen kauneuttaan. Kauneutta johon ei tarvittu mitään erityisiä välineitä tai laittautumista. Vaikka Elena ei enää auringossa voisi rusketusta saada, hänellä oli kaunis rusehtava – ruskettuneen näköinen – iho. Ainoa mikä esti Elenan palamisen auringossa, oli hänen sormessaan kiiltelevä sormus, jonka keskellä oli sininen lapislatsulikivi ja sen päällä hieno hopeatyö.
    Elena otti harjan kauneuspöydältään ja alkoi harjata hiuksiaan suoraksi. Harjaaminen sai hänen hiuksensa näyttämään entistä silkkisemmiltä ja hyvinvoivilta.
    Elena katsoi itseään peilistä hieman surullisen näköisenä. Enää hän ei voisi nauttia päivistä samalla tavalla kuin ennen. Vain sen tyhmän auto-onnettomuuden takia - ja hänen itsepäisyytensä haluta Stefanin pelastavan Mattin ensin.
    Laskettuaan harjan takaisin pöydälle Elena kiinnitti huomiota päiväkirjaansa, joka oli aivan hänen laskemansa harjan vieressä. Vihreäkantinen päiväkirja, jossa oli helppo lukko, oli nyt auki ja oikean puoleisen sivun päällä oli kuulakärkikynä.
     Elena siirsi kynän pois kirjan päältä ja nosti kirjan käteensä. Siinä oli erilaisella käsialalla kirjoitettu, muutaman rivin pituinen, teksti. Elena luki tekstin tarkkaan.
    Etsin kauneutta…, Elena alkoi lukea. Elenan kasvot muuttuivat jotenkin erilaisiksi. Ne olivat hieman surulliset, iloiset, vihaiset ja ymmärtäväiset, kaikki yhtä aikaa.
      Elena tunnisti heti, että Damon oli kirjoittanut tuon. Sinun menettäminen on hiljaista kärsimystä, sai Elenan melkein tuntemaan kivun, menetyksen, mitä Damon tunsi. Elena oli iloinen, että Damon kirjoitti tunteistaan, kertoi tunteistaan – Elenalle! Elena oli vihainen Damonille, koska tämä oli koskenut hänen päiväkirjaansa, ja kirjoittanut sinne ilman lupaa, avannut sen ilman lupaa! Mutta sitten Elena muisti, hänhän oli jättänyt päiväkirjansa vahingossa edellisenä iltana auki. Hän ymmärsi Damonin tuskan, ja sen mitä Damon kirjoitti. Hän oli saanut tuon kaiken aikaan – hän Elena! Hän oli saanut Damonin ymmärtämään elämän kauneutta, tuntemaan taas surua, iloa. Damonin tuntemaan kärsimystä siitä, että hän oli leikitellyt molempien veljesten kanssa – kuten Katherine – ja sen jälkeen hylännyt Damonin ja valinnut tämän veljen – aivan kuten Katherinekin teki. Damon saattoi vihata häntä, Elenaa, mutta silti Damon oli hyväsydäminen ja välittävä Elenaa kohtaan. Damonilla oli kaikki oikeus olla vihainen Elenalle, mutta Damon ei ollut. Se oli Elenalle pahempaa kuin, jos Damon olisi ollut vihainen. Kaiken sen jälkeen mitä Damon oli kärsinyt Elenan takia – ja ei mitään. Damon ei välittänyt!
     Hän rakastaa minua! Elena melkein huudahti ääneen. Kaikki selvisi tuosta pienestä tekstistä, jonka Damon oli kirjoittanut. Se oli saanut Elenan pohtimaan ja tajuamaan. Damon rakastaa minua! Elena ajatteli onnellisena. Sitä Damon varmaan oli tarkoittanut. Viesti sai Elenan pohtimaan kaikkea tapahtunutta, tulevaa, tunteita. Vaikka viesti muuten oli epäselvä, Damon tiesi Elenan olevan tarpeeksi viisas ymmärtääkseen sen mitä viestillä tarkoitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti