sunnuntai 12. elokuuta 2012

Tiiliseinä ja musiikkia

Ensimmäinen tiiliseinä on siis valmis.

Ensin maalasin muropaketin pahvia sopivalla värillä, jonka jälkeen mittasin ja piirsin tiilet ja leikkasin ne irti. Toisena maalasin seinän valkoisella pariin otteeseen. Kun seinä olivat kuivuneet ja pienet tiilet leikattu alkoi pitkä työ liimata jokainen tiili paikalleen, yksitellen.
   Liimasin ensin isot tiilet ja, kun koko seinä oli täynnä aloin täyttämään noita "koloja" joihin tuli pienempiä paloja.
   Maalailin vielä tiiliä jotta saisin ne lyijykynän jäljet piiloon jotka eivät lähteneet kumittamalla. Minun täytyi piirtää tuolle maalatulle puolelle, koska toisella puolella lyijykynän jälki ei olisi näkynyt. Ja totta kai meni sitä maalia hieman noihin rakoihinkin ja niitä piti sitten vielä valkoisella paikkailla. Ja, koska siveltimeni on huono, sen "karvat" sojottivat melkein joka suuntaan ja maalia meni kaikkialle muualle kuin siihen kohtaan mihin piti.   
    Uurastuksen jälkeen seinä tuli kuin tulikin valmiiksi. Ja tässä teille siitä kuvaa:


Älkää välittäkö ikkunoista näkyvää sotkua talon sisällä. En jaksanut alkaa jokaista tavaraa yhden kuvan takia siirtelemään.

Ja hieman sitä musiikkia.

Koska viimeinen lomapäivä, etsin käsiini muutaman biisin, joka voisi olla sopiva. Tai kuuntelin näitä jo paljon aikaisemmin, mutta jotenkin ajattelin, että ne voisi olla hyviä linkata nyt.

SHINee - Alarm Clock
Tuossa on linkki videoon jossa on englannin kieliset tekstit. Kuvitellaan, että tuo ero tarkoittaa eroa lomasta ja, että toivotaan, että herätyskello herättäisi painajaisesta jossa muka koulu olisi alkanut ja ero lomaan tullut. Ja silloin biisi sopisi tähän hetkeen.

SHINee - The Reason
Myös linkki videoon jossa on englannin kieliset tekstit. Tällä biisillä ei nyt mitään tiettyä sanomaa juuri tähän hetkeen ole, mutta on vain niin ihana ja saa minut aina kananlihalle. En osaa oikein tunteita kuvata millaiset tulee, kun kuuntelen tätä, mutta jotenkin haikeat. Ja on jotenkin sellainen olo, että ehkä joku pieni osa mieleni syvimmissä syövereissä ymmärsi tämän bisin sanat jo ennen kuin katsoin englannin kielisen tekstitetyn videon.


Translation:
I finally finished one brickwall for my Lundby-project. And then there are two songs from SHINee with link to english subtitled videos.

1 kommentti:

  1. :D Siehän nopeesti oot saanu ton tehtyä. Mie oon vastaavaa yrittäny viimesen vuoden ainaki, ja vasta yks seinä valmis :D

    VastaaPoista