sunnuntai 5. elokuuta 2012

Turku

Eilen (la 4.8.) Turussa pidettiin Vampyyripäiväkirjat/Mystic Diaries-miitti. Lopuksi kaikenkaikkiaan meitä olikin siellä vain 4. Minä ja 3 muuta. :/ Mutta hauskaa oli, juttua riitti ja aikaa olisimme saaneet kulumaan enemmänkin kuin vain hieman yli 3h.
   Juttuja riitti vähän kaikenlaista: tietokoneista ja muuten tietotekniikasta, koulutuksesta, kakuista ja muusta leivonnasta, tietenkin itse sarjasta, Vampyyripäiväkirjat-kirjoista, arvosteltiin eri kirjoja ja sarjoja joita ollaan katsottu, omia kommelluksiamme ja kaikenlaista muuta. Aina, kun yksi juttu tuli niin se siitä sitten pikku hiljaa hajosi useisiin aiheisiin siihen liittyen tai johonkin aivan muuhun.
   Tuntui aivan siltä kuin olisi tunnettu jo etukäteen. Oltiinhan me jo chatissä puhuttu niin paljon. Harmi vain, kun niin vähän tuli. :( Alun perin innostuneita oli enemmän, mutta lopulta useat perui. No, jos seuraava miitti pidetään niin innostuisi ja tulisi useampi, kun yksi on jo pidetty. Ja tuskin muuten olisin mennytkään ellei olisi jo chatissä niin paljon osallistuneiden kanssa jutellut. Eli seuraavaa miittiä odotellessa! :)Eipä tälle nyt sitten tullutkaan käyttöä, vaikka vaivalla väsäsin. Kun kyllähän nyt, jos 3 muuta on niin muistaa kuka on kuka.
Palkinto siitä pienestä visasta, joka siellä pidettiin. Vaikkakin vain 2 osallistujaa, koska 2 muuta oli sen tehnyt. Mutta pitihän silti palkinnot jakaa. :D (tuo on siis yksi ja sama, mutta takaa ja edestä)Ja tämän varta vasten miittiä varten yritin saada valmiiksi. Kamee-koru. Vähän saman tapainen, kun Katherinella oli 1864 (Vampyyripäiväkirjat-sarjasta). Tuo itse koruosa (tyttö) on Tallinnasta, äitini toi sen minulle, kun hän siellä oli, tai moniakin kamee-koruihin soveltuvia osia. Tuon taustana on tuollainen korunosa (?) ostin yhtenä vuonna Tiinan pöydästä Lahdesta. Ketju on ostettu Hobby Pointista. Se on varmaan ainoa kauppa josta saa ketjuja ostettua... Ja lukko ja nuo rinkulat ovat Tiimarista. Taustana on uusi koulu laukkuni. Kohta se koulukin alkaa...ptyh...viikko lomaa... :(Tein tämmöisen pienen kollaasin kuvista joita otin matkalla kotiin. En sitten tajunnut ajoissa, että olisin voinut ottaa kuvia Turusta. No... Nämäkin on otettu liikkuvasta autosta ja yritin valita parhaat kuvat tähän. Siskon kanssa kamerat kädessä autossa yritettiin aina molemmat napata kuvia ja katsoin sitten kotona ne onnistuneimmat ja esittely kelpoiset. Ylhäältä vasemmalta alkaen: Turusta jokin rakennus, oli ihan pakko napata tuosta kuva; jonkun taiteellisuus ollut vauhdissa XD, tuo puu vain näytti niin kivalta. Keskeltä: kuvaa tietöistä, kun tännepäin rakennetaan lisää kaistoja ja tuossa nyt jotenkin onnistunut otos jo alkeilla olevasta sillasta; Suomen luontoa :(, ja kuva pilvistä. Alhaalla: ollaan menossa tunneliin ja tunnelin pää näkyy jo! Tuollaisia "tunneleita" ei täälläpäin ole missä minä asun eikä Helsinkiin päin mennessä. Joten oikestaan uusi näky minulle. :D

Itse miitistä ei tullut muita kuvia kuin otin Alice Katarinan (nimimerkki) kakusta pari kuvaa, mutta hän laittaa kuvan/kuvia omaan blogiinsa (blogii löytyy tuolta listaltani).

Translation:
I was in Turku yesterday in  The Vampire Diaries/Mystic Diaries-meet. There I didn't take more photos than few pictures of Alice Katrina's cake. She's putting the images to her own blog. I didn't need that nameplate because there were only four of us. I got a prize from a little contest from there. I made that neckless for there because Katherine had jewelry almost like that in The Vampire Diaries at 1864. And then photo collage of images I took from moving car on the way home.

4 kommenttia:

 1. Et sitten koskaan pyytänyt niitä kuvia joita otin. Nähtävästi turhaan.

  Btw teillä ei sitä vissiin vielä tullut esille(jos tuleekaan koskaan), mutta pienet numerot (0-10) kirjoitetaan ihan kirjaimin ja sitä suuremmat numeroin, jolloin teksti on selkeämpää. Siis pidemmässä tekstissä näin, lyhenteissä yms. käy ihan muuten vaan

  Ja ihan näin randomisti senkin mainitsen kun aloitin jo (en tosin ihmettelis vaikka poistaisit nää), kannattaisi hieman muotoilla tekstiä enemmän. Joko enemmän välejä, lihavoituja ja kursivoituja sanoja, pidemmät kuvaukset esim. kuviin pienemmällä tekstillä. Teksti olisi huomattavasti mielenkiintoisempaa ja helppolukuisempaa

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kovasti huippuseurasta, olit odella kivaa. Ja toi sun nimilappu on upea, voit sit käyttää sitä, kun tuut seuraavaan miittiin. ;)

  VastaaPoista
 4. Haamu: En nyt pyytänyt, koska ajattelin ettet ole niitä vielä ladannut koneelle ja laitoin nyt tähän postaukseen samalla nämä kuvat. Kyllä tiedän, että kirjoitetaan, mutta nopeasti kirjoitin ja yritin aikaa säästää joten kirjoitin numeroin.

  VastaaPoista