torstai 20. syyskuuta 2012

Kylpyhuone & kurkistus

Tänään mennään kylpyhuoneeseen.(tässä kuvassa ei oikealla seinällä ja lattialla olevia hyllyjä näy)
    Ruosteinen ämpäri/astia on ostettu Porvoosta, sen sisällä on toinen pienempi ämpäri/astia. Silitysrauta on joulukalenterista saatu. Sen päällä olevat pyyhkeet ja pussi on joulukalenterista. Sininen virkattu matto on Tiinalta, vaaleanpunainen matto on myös virkattu sellaisesta erikoisesta langasta ja sen olen itse tehnyt. Kylpytakki on jonkun lelun takki oikeasti, mutta juuri oikean kokoinen nukkekotiin. Koska kylpyhuoneessa ei ole naulakoita, kylpytakki nojaa pyykkilautaan.
   Lattia materiaali on Hobby Pointista ostettua.
   Seinällä on taas sellainen "lume'' ikkuna.Käsienpesuallasta lähikuvassa. Tämä on ostettu ja samaa sarjaa ovat vessanpönttö, peili, vessanpesuharja ja amme. Hieman myös itse tekemäni vessapaperiteline ja vessapaperi näkyvät tuosta vessanpesuharjan yläpuolelta. Teline on rautalankaa ja vessapaperi on käsipyyhepaperia kieritettynä pillistä leikatun palan päälle.Koko kuvaan ei sattunut mukaan tätä eikä seuraavassa kuvassa olevaa hyllyä.
   Tämän olen saanut. Alahyllyllä on joulukalenterista saaduista printeistä taiteltu paketti myös toisen hyllyn paketti on samoista printeistä taiteltu. Toisen hyllyn pesuainepurkki on pilliä ja paperia. Ylähyllyllä on taas samoista printeistä taiteltu paketti jossa on muutama minun tekemäni meikki, mutta niistä ei ole lähikuvaa, koska ne eivät kovin nättejä ole. Punainen pullokin on saatu joulukalenterista ja toimii pesuainepullona.
      Hyllyn kulmassa on pieni pussi, joka sisältää pumpulipalloja. Tämän olen käsin ommellut ohkaisesta kankaasta ja pumpulit pyöritellyt oikeasta pumpulista. Kylpyhuoneessa ei ole naulakoita, joten en ole saanut pussia roikkumaan.Edellisen hyllyn yläpuolella seinässä on tämä hylly. Itse olen hyllyn tehnyt jäätelötikuista ja cocktail-tikusta. Mallia katsoin oikeasta tälläisesta hyllystä. Tankoon saa esim. pyyhkeitä roikkumaan.
   Alahyllyllä on kaksi pulloa. Ne ovat sisältäneet jotain kasvoihin laitettavaa ainetta, mutta tyhjinä käytin ne tähän. Sain paljon näitä pieniä, jos vaikka keksisin niistä jotakin. Tein niistä sitten pesuainepulloja. Korkit on kuumaliimaa.
   Toisella hyllyllä on iso pyykkinappula, joka on jostakin tavaroideni seasta löytynyt. Sen yläpuolella on hammasharja, joka on myös joulukalenterista.
   Ylimmällä hyllyllä (vasemmalta) on Mirjalta hankkimani juuriharja, joulukalenterista saatu parfyymipullo ja pienempi parfyymipullo.Tässä kuvassa näkyy hieman silitysraudan kärkeä. Lattian pesuharja (tai mikä lie oikealta nimeltään) on oma tekemäni, jostakin löytämäni ohjeen mukaan tehty. Sen takana markkinoilta ostettu harja. Penkki on saatu joulukalenterista.Kylpytakin takana sijaitsee tämä pyykkilauta. Olen itse tämän pyykkilaudan tehnyt erilaisista tikuista ja cocktail-tikuista. Jalat saa oikeasti auki, mutta lauta ei pysy pystyssä, koska toinen jalka on liian löysä ja painuu kasaan heti.

Ja kurkistus seuraavaan kohteeseen: keittiöön.
Seuraavaan vierailu kertaan.

Translation:
Here are pictures that I took my dollhouse's bathroom. In bathroom there isn't many things that I've done myself.
   Next time we'll see kitchen. Last two pictures let you peek to kitchen.

1 kommentti:

  1. Kyllä kelpaa kylppärissä kylpeä.
    Kivaa viikonloppua

    VastaaPoista