sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Makuuhuone

Nyt päästään makuuhuoneeseen. Tämän jälkeen on enää ullakon esittely. Sen esittelen kuitenkin kahdessa osassa, koska sielläkin on makuuhuone.
Nukkekodin aukeavassa osassa makuuhuoneen kohdalla on tämä lipasto. Lipaston olen saanut vaihdossa kauan aikaa sitten. Verhot ovat samasta vaihdosta. (en vain muista kenen kanssa se vaihto oli) Lippukoriste on saatu joulukalenterista.
   Lipaston päällä oleva sininen lautanen ja peili ovat Tiinalta. Hymytyttöpatsas on Mirkalta ja sen alla oleva liina on markkinoilta. Hieman auki oleva "peili" on muistaakseni ostettu Hannan pöydästä joiltain markkinoilta.
   Lattia tässä on vielä viimeistelemättä, kuten näkyy.Yleiskuvaa itse makuuhuoneesta. Tässäkin huoneessa, kuten keittiössä, on vaalea lattia.  Tämäkin lattia on sellaista kuviollista kontaktimuovia.
   Kissan kiipeilyteline on ollut olohuoneessa, mutta siellä ei oikein ole tilaa, joten siirsin sen tänne makuuhuoneeseen. Olen sen ostanut markkinoilta. Ja kissa on tässä taas itse huovuttamani.
   Pienet kangaspuut olen ostanut Mirkalta. Peltinen rasia on olevinaan matkalaukku. Sen päällä on itse tekemäni korsetti Marian ohjeella ja päivänvarjo on myös itse tekemäni. Seinällä olevan kuvan löysin jostain kätköistäni ja tämänkin olen muistaakseni joulukalenterista saanut. Samoin kuvan yläpuolella oleva kartta on joulukalenterista (se kyllä aika huonosti tuosta tapetista erottuu).Ikkunasta napattu kuva.
   Peili on joulukalenterista. Sängyn päädyssä lattialla oleva jakkara ja jakkaran päällä olevat sukat ovat joulukalenterista.
   Sänky on itse tekemäni balsasta ja jäätelötikuista. Sen päällä oleva sängynpeitto on muistaakseni joulukalenterista, vaaleanpunainen viltti kulmalla on pala pehmeää kangasta. Tässä kuvassa ei näy, mutta vaaleanpunaisen viltin alla on beigen värinen peitto ja se on pala ohutta kangasta ja vaaleanpunaiset tyynyt ovat joulukalenterista.Tästä näkee hieman tuosta sivultakin. Tuohon pitäisi pieni naulakko väsätä jotta mekon ei tarvitsisi siinä "ilmassa" roikkua. :D
  Valkoinen matto on todella pehmeä ja se on oikeasti Lundbyhin tarkoitettu, mutta sopi tähän huoneeseen oikein hyvin.Lipaston päällistä.
   Lipasto on balsaa ja laatikot sellaisia valelaatikoita. Laatikoiden kahvat ovat ostettuja.
   Lipaston päällä oleva liina on itse tekemäni virkkuulangasta. Punoin samalla tyylillä kuin mattoja voi tehdä. Sinisen kaulakorun olen saanut muistaakseni Tippaliisalta vaihdossa. Korurasia on balsaa ja itse tekemäni. Kukat olen itse tehnyt. (näihinkin löytyy ohje, kunhan ehdin vanhasta blogistani sen tänne siirtämään). Maljakko on ostettu. Seinällä olevat pikku peilit ovat Tiimarista ostettuja.Yöpöytä on itse tekemäni balsasta. Laatikko on valelaatikko ja kahva ostettu. Jalat on valmis sorvauksia.
   Lyhdyn olen itse tehnyt balsasta, tulitikuista, tuikkukynttilän kiposta, muovista ja sisällä oleva kynttilä on joku ihmeellinen pala jotakin. Lyhdyn vieressä on tulitikkuaski, joka ei tässä kuvassa kovin hyvin näy, sen olen tehnyt Marian printeistä.

Makuuhuonekin on vielä hieman kesken. Mutta aika hyvässä vaiheessa. Seuraava visiitti on:

Ullakolle.

Translation:
Bedroom. Picture on the wall, hardly showing map , stool, mirror, wool socks, blue necklace and pink pillows I've gotten from advent calendars. Cat's climbing frame, loom, vase, and carpet I've bought. Everything in the first picture are either bought or received. All the rest I've made by myself.
  And a few peek pictures to the attic.

1 kommentti: