torstai 6. syyskuuta 2012

New start for Elena, or is it?

Viimeinen osa tätä ficciäni.
Eli nyt tulee viimeinen osa tähän ficciin. Mutta tätä pystyn jatkamaan mikäli joskus haluan ja, jos lukijat haluavat. ;) Koska muutama asia jää tavallaan selittämättä, niin on hyvä pohja, jos aion joskus jatkaa tätä.

Kokosin tähän nyt suorat linkit jokaiseen osaan. Jos haluat vaikkapa lukea edelliset osat ensin, mikäli et ole niitä lukenut tai et muista niitä.

1. osa, 2. osa, 3. osa, 4. osa, 5. osa, 6. osa

Mutta älkää huolestuko. Minulla on yksi ficci valmiiksi kirjoitettuna koneella tallessa. Idea siihen vain iski sen tauon aikana, kun edelliseen blogiin ei päässyt mitään postailemaan. Mutta nyt, kun tämä ficci loppuu, voin julkaista sen. Ja sitten olisi yksi jota edellisessä blogissa jo aloitin, mutta tämän ficin takia jätin tauolle. Joten siihen sitte palataan, kun seuraava ficcini loppuu ja saan kirjoitettua sitä lisää.

Näitä ficcejähän on varmasti kiva nyt Vampyyripäiväkirjojen tauon aikana lueskella. Ensi kuussa päästään sitten nauttimaan Vampyyripäiväkirjojen uusia 4. kauden jaksoja. (Amerikan tahtiin katsovat siis)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Stefan yritti etsiä jotakin tiedonlähdettä jolla hän saisi yhteyden Sageen. Hän ei kuitenkaan löytänyt. Hän selvästi yritti pitää matalaa profiilia. Stefan oli juuri lähtenyt Mystic Grilliltä, kun hän avasi oven ja Sage oli juuri tulossa sisään.
’’Stefan Salvatore’’, Sage sanoi sukunimen samalla tavalla kuin Rebekah sen lausuisi.
’’Miten olet elossa? Esther teki loitsun, mutta hänhän halusi vampyyrien kuolevan’’, Stefan sanoi suoraan ja käveli Sagea kohti niin, että tämä joutui peruuttamaan ja he molemmat seisoivat pihalla.
’’Hän halusi minun hoitavan yhden asian. Hän tiesi minun olleen vihainen Finnin kuolemasta joten se oli helppoa’’, Sage aloitti. ’’Minun pitäisi tappaa Klaus. Hän on se pahin alkuperäisistä.’’
   Esther oli todella hyvä äiti, kun halusi lastensa kuolevan, Stefan ajatteli sarkastisesti. ’’Mikset sitten ole tehnyt niin?’’
Sage hymyili. ’’En voi.’’
  Stefan katsoi hieman epäilevästi naista. Sage avasi suunsa ja hymy muuttui totiseksi ilmeeksi: ’’Koska tapettuani Klaus, minä kuolen. Kuten itse mainitsit, Esther halusi koko vampyyri verilinjojen kuolevan. Ei hän voisi minua eloon jättää.’’
’’Jos tapat Klausin, me kaikki kuolemme.’’
’’Ennen sitä, kun tapan Klausin, haluan pitää hauskaa. Satutko tietämään missä Damon on? Viimeksi tavatessamme meillä oli todella hauskaa’’, Sagen ääni muuttui leikkisäksi. ’’Tai miksei toinen Salvatoren veljeksistäkin kävisi’’, Sage sanoi ja oli siirtynyt todella lähelle Stefania. Stefanin olo oli hieman epämukava. Sage liikutteli sormeaan Stefanin rinnan päällä, kunnes Stefan otti hänen ranteestaan kiinni. ’’Olen Elenan kanssa’’, Stefan sanoi uhmakkaasti ja lähti.

Joku irrotti Elenan otteen Damonista ja veti tätä kauemmas. Elena oli jo valmis hyökkäämään vihaisena sen kimppuun, joka keskeytti hänen ihanan olonsa. Mutta hän huomasikin Damonin itse irrottavan hänet.
   Elena katsoi ihmetellen Damonia, mutta tajusi kääntyä, tunnettuaan jonkun olevan hieman kauempana hänen takanaan.
   Bonnie. Bonnie oli tullut ovesta sisään, mutta Elena ei ollut tajunnut mitään. Hän oli ollut liian kiintynyt Damoniin, ettei edes tajunnut mitä ympärillä tapahtui.
’’Sinun piti tavata minut Mystic Grillillä yli puoli tuntia sitten. Jokin sisälläni kertoi, että olet täällä’’, Bonnie sanoi. Hän tuijotti tuomitsevasti ja pettyneenä Elenaa. Hän ei sanonut muuta, eikä tehnyt muuta, hän vain kääntyi pois ja lähti.
    Elena kääntyi katsomaan Damonia. ’’Minun pitäisi pyytää Bonnieta olemaan hiljaa näkemästään’’, Elena sanoi katsoen Damonia silmiin.
Damon katsoi Elenaa hetken kunnes avasi suunsa: ’’Häpeätkö sitä, että olet kanssani?’’
’’Damon…’’, Elena sanoi hyvin hiljaa ja häpeissään.
’’Sinun pitäisi ensin päättää haluatko olla minun vai Stefanin kanssa. Annat ristiriitaisia signaaleja. Kun päätät olla Stefanin kanssa, haluatkin olla minun kanssani. Kun olet minun kanssani, häpeät sitä. Elena Gilbert, en tiedä mikä sinua vaivaa. Leikkisi satuttavat sekä minua että veljeäni’’, Damon sanoi hyvin tylysti, mikä sai Elenan melkein itkemään. Nyt surusta ja siitä, että hän tiesi tekevänsä pahaa veljeksille. Mutta hän tarvitsisi lohtua, ymmärrystä, koska hän oli vielä kesken päätöksensä kanssa.
     Damonin näkeminen, kun hän lähti, sai Elenan tuntemaan olonsa yksinäiseksi. Vaikka Elena tiesi voivansa palata Stefanin syliin, hän ei tuntenut enää saavan siitäkään lohtua. Mitä hänelle oli tapahtumassa? Hän oli rakastunut Damoniin. Silmittömästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti