torstai 27. syyskuuta 2012

Olohuone & kurkistus

Tänään päästään tutkailemaan olohuonetta.
Sohva on ostettu markkinoilta. Pöytä on oma tekemäni ja siitä puuttuu yhä maali, mutta toisaalta tykkään siitä tuollaisena. Keinutuolin olen saanut joulukalenterista ja sen kulmalla olevan huivin myös. Nojatuoli ja jakkara ovat omia tekeleitäni (eivät kyllä kovinkaan hyvin näy, koska en tajunnut ottaa nukkea pois). Ruskea senkki on ostettu markkinoilta Mirkalta, takka on itse tekemäni. Taulut seinällä on saatu joulukalenterista, niin kuin myös seinällä oleva ryijy (joka on hieman taipunut), lattialla olevan maton olen saanut joulukalenterista myöskin.
       Etummaisen ja sohvalla istuvan kissan olen ostanut Hannalta (niin kuin myös tuon kissan josta näkyy hieman häntää pöydän takaa), lattialla kierivä mustavalkoinen kissa on itse huovuttamani.
       Sohvalla istuva nukke on myös itse tekemäni. Nojatuolissa istuvan nuken pään ja kädet olen ostanut Tiimarista silloin joskus ja itse kasannut nuken ja huovuttanut vähän muotoa, ja olen myös mekon hänelle tehnyt itse.
Sohvalla on muutamia tyynyjä. Nämä kaksi ovat itse tekemiäni. Vasemmanpuoleiseen olen yrittänyt kirjoa (omalla tyylilläni :D) kirjaimen K ja oikeanpuoleisessa on ristipistelemäni hirvi.Pöydällä olevat kukat olen tehnyt markkinoilta ostamistani kiteistä, maljakko on Wooperilta ostamani. Lautaset ja koriste hevonen sekä vaaka ovat kaikki Tiinalta.Seinällä, nojatuolin yläpuolella, on tämä taulu. Olen itse tämän piirtänyt paperille, liimannut taustapahviin ja taulun lasi on muovia ja pidikkeet (vai miksikäs niitä kutsutaankaan?) ovat tuikkukynttilän kippoa.Mirkalta ostamassani senkissä on Tiinalta saatuja helmiä ja pari itse löytämääni simpukkaa. Päällä vasemmalta: Orkidea Johannalta, sininen kulho Tiinalta, Eiffel-torni koriste Hannalta, mini kaakeliuuni Mirkalta, sininen lautanen Tiinalta ja siinä olevat dominokeksit olen itse tehnyt fimosta. Ihastuin tähän senkkiin senkin takia, että se on taidolla tehty ja, koska se sopi hyvin nukkekotini olohuoneeseen, siksi, että 1:1 elämässä kodissani on melko samanlainen senkki.Kaakeliuunin olen tehnyt käsipyyhepaperin pahviseen hylsyyn. Leikkasin paperista neliöitä joita sitten liimasin pahviin ja maalasin koko jutun valkoisella. Uunin luukut ja etupelti ovat jonkinlaisen paketin metallia.
   Uunin edessä olevan olen saanut (anteeksti, unohdin miksi sitä kutsutaan). Ja kasvin olen saanut joulukalenterista.Ja kaakeliuunin sisään olen tehnyt virityksen jossa on patterikäyttöinen tuikkukynttilä. Tässä se nyt päällä.
  Tähän kaakeliuunin eteen olisi tarkoitus väsätä sellaiset kierreportaat, joista muka pääsisi ullakolle. Nukkekodissanihan ei ole minkäänlaista pääsy keinoa ullakon huoneisiin. :D

Siihen päättyy tämän kertainen kierros. Ensi kerralla pääsemmekin:Makuuhuoneeseen. Otin tämän kuvan, koska tämähän on selvä kurkistus vain. :D Toivottavasti näette tuosta.

Pahoittelen joitakin (tai varmaankin useita) kirjoitusvirheitäni tekstissä. Mutta jotenkin taas oli sellainen päivä, ettei huvittaisi kyllä tehdä yhtään mitään, eikä aivot toimi (tälläisiä päiviä tuntuu olevan nykyään paljonkin :D).

Translation:
Little visit to my dollhouse's livingroom. I have made that table, armchair, black and white cat, picture on the wall, those two pillows, dolls, flowers, cookies on the plate and tiled stove.
  Next visit is to the main bedroom.

1 kommentti:

  1. sulla on tosi hyviä ideoita! oon itekki tässä sisustanut nukkekotiani ja saan täästä paljon hyviä ideoita! käy lukemassa munki blogia: "www.twilightaamunkoi.blogspot.fi/rememberme!". kiitos :)

    VastaaPoista