maanantai 17. syyskuuta 2012

Päivitystä eteiseen ja kurkistus

Muutama lähikuva, jotka edellisestä postauksesta jäivät. Pahoittelen muutaman kuvan pimeyttä tai valoisuutta. Mutta joko kuvat onnistuivat hieman pimeinä, tai sitten liian valoisina. Koska nukkekotini sijaitsee sellaisessa paikkaa jossa en saa valoa siihen kohdistettua (koska jalkalamppu on tavallaan nukkekotini takana).Tässä lähikuvassa Larissalta ostamani sammakko vaasi ja vaasissa nuo oma tekemäni kukat. Näette myös hieman tuota Mirkalta hankkimaani nukan poistoharjaa (jos joku tietää oikean nimen, voi vapaasti sen ilmoittaa, jotta voin korjata :))
   Kukat on vesivärein maalattua silkkipaperia, päällystettyä rautalankaa ja tietenkin liimaa.Ja murattia lähikuvassa sekä toisia tekemiäni kukkia. Nämä kukat on samalla tavalla tehtyjä kuin edelliset, vain punertavampia.


Ja niitä kirjoja, jotka eivät näkyneet viime postauksessa.
    Kolme ekaa sain joulukalenterista ja Lumikki-kirjan olen ostanut. Tätä kirjaa voi jopa oikeasti lukea. Tekstin näkee suurennuslasilla selvästi. (kyllä sen saa paljaallakin silmällä tihrustettua)


Kahvipussikassi. Korissa on muutama tulppaani, jotka eivät kyllä hyvin näy. Mutta samalla tavalla tehty kuin edellä mainitutkin kukat.


Ja vessan ovessa on pieni kylttikin. Kyltti on tehty ihan balsasta ja rautalangasta. Balsan maalasin ja taiteilin tekstin: WC. Rautalangan kieritin pienen cocktail-tikun ympärille ja kiinnitin balsaan. Hakkasin oveen pienen pienen naulan johon tämän sitten ripustin.Tämä ei varmaankaan aiemman postauksen kuvissa näkynyt. Tämä on tuolla seinällä oleva kukkakimppukoriste. Idean tähän sain ihan 1:1 seinäkoristeesta.
   Valkoiset kukat on kaupan valmis kukkia. Muratin oksat tein samalla, kun tein murattia ruukkuun. Lisäilin myös vähän ompelulankaa sinne tänne. Ruukkuna toimii rautalangasta ja ompelulangasta kyhäämäni ruukun tapainen kyhäelmä. Toisaalta hyvä, että kuva on hieman sumea, koska tuo ruukku ei todellakaan lähikuvassa ole kaunis. :D

Ja sitten pieni kurkistus kahvilaan.
Seuraavaksi esittelen teille nukkekotini kahvilan, joka on nimeltään Cafe Rose. Mutta ennen kuin saan aikaa ja pääsen sen teille kunnolla esittelemään, tässä teille pieni kurkistus.
   Otin kuvan ikkunan kautta. Mielestäni näin sain jotenkin vähän tunnelmallisemman ja hienomman kuvan kuin suoraan otettuna. Harmi, kun toinen puoli jää tässä piiloon.


Translation:
These are those photos I forgot to take for the last post I made about my dollhouse's hall.
The last picture is a little peek to my dollhouse's cafe, Cafe Rose. I took this picture throw window. The other side of cafe left out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti