maanantai 22. lokakuuta 2012

The endless war, who is it for?

Tässä kolmas osa tähän ficciini. Tämän osan jälkeen vielä toinen lyhyt osa jälellä, jonka jälkeen tämä ficci loppuu tähän.
   Edelliset osat löytyvät kategorioista: 'Vampyyripäiväkirjat' sekä 'Tarinat'.

Translation:
Another part for this fanfiction. Only in Finnish.

-------------------------------------------------------------------------------------------------


’’Kuules nyt’’, mies puhui nyt hieman tuohtuneella äänellä, hauskaa pitävän äänen sijasta. Mies ilmestyi yli-inhimillisellä nopeudella Damonin eteen. Bonnie säikähti nopeaa lähestymistä ja Damon työnsi hänet selkänsä taakse turvaan. ’’Aiot siis pitää hänet ”turvassa” minulta’’, mies sanoi melkein nauraen, ’’Voin kyllä vakuuttaa ettei siitä ole hyötyä. Pystyisin tappamaan sinut yhdellä liikkeellä, etkä edes ehtisi tajuta asiaa, ennen kuin pääsi lojuisi lattialla, ja loppu ruumiisi kaatuisi perässä. Sen jälkeen voisin tappaa tyttösi, en kyllä yhtä armeliaasti’’, mies sanoi hyvin rauhallisella äänellä. Damon kohensi asentoaan ja katsoi miestä vihaisena. ’’Toivottavasti palat helvetissä’’, Damon sanoi murhaavalla äänellä. ’’Hah’’, mies naurahti, otti Damonia rinnuksista ja viskasi tämän viiden metrin päähän. Damonin osuessa seinään taulut tipahtivat seiniltä ja huonekalut tärisivät. Bonnie vetäisi nopeasti henkeään, mutta ei ehtinyt selvitä järkytyksestä ennen seuraavaa järkytystä.
    Mies iski hampaansa Bonnien pehmeään kaulaan.
    Damon selvitti päänsä nopeasti ja lähti vastahyökkäykseen. Kauhukseen hän kuitenkin huomasi, että juuri siltä miltä hän oli yrittänyt Bonnieta suojella, toteutui. Nyt hän keräsi kaikki voiman rippeensä ja lähti hyökkäykseen. Hän otti miehen hiuksista kiinni ja riuhtaisi tämän irti Bonniesta ja viskasi taaksepäin. Mies lensi lattialle ja pian hän nousikin takaisin pystyyn oikoen vaatteitaan ja suki hiuksiaan.
    Damon piti Bonnieta pystyssä pitäen kiinni tämän hartioista ja kyseli oliko tämä kunnossa. Damon järjesteli Bonnien hiuksia ja samalla tutki tämän haavaa. ’’Damon, varo’’, Bonnie sai sanottua.
    Mies oli noussut pystyyn ja oli nyt hyökkäämässä uudestaan. Damonilla oli vain sekunti aikaa reagoida. Mutta, koska hänen aistinsa olivat vahvistuneet muutoksen myötä, hän ehti reagoida tarpeeksi nopeasti. Hän heitti Bonnien sängylle, kääntyi ja yllätti miehen. Mies lensi nyt puolestaan päin seinää.
    Mies nousi yhtä nopeasti pystyyn kuin oli taas lähtenyt lentoonkin. Nyt hän lähestyi Damonia nauraen. ’’Onhan sinusta tappeluunkin.’’ Mies kääntyi ympäri ja lähti kävelemään ulos huoneesta. ’’Pidä hauskaa tipusi kanssa.’’ Mies heilautti kättään hyvästiksi.
    ’’Anteeksi’’, Damon sanoi viitaten heittoonsa. Päästyään Bonnien luokse sängylle hän jatkoi huolehtivalla äänellä: ’’Oletko kunnossa?’’
    Bonnie vain katsoi Damonia eikä tuntunut ymmärtävän. ’’Sinähän täriset’’, Damon sanoi ja halasi Bonnieta.
   Hän on kuin tietämätön lapsi, Damon totesi mielessään. Damon nousi kuitenkin pian sängyltä, koska Bonnien veri alkoi houkuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti