keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Ullakko osa 1

Esittelen siis ullakon kahdessa osassa. Nyt näette ullakon kahvitilan ja vaatehuoneen alun ja seuraavassa osassa sitten ullakolla sijaitsevan makuuhuoneen.
 


Kahvitilaa. Pöytä, sohva ja nojatuolit on ostettu Tallinnasta. Erilainen nojatuoli on löyty kirpparilta, ja se oikeasti pyörii ympäri! Tosin se on kova. Myös lattialla oleva vaaleanpunainen virkattu matto on kirpparilta ostettu.
   Seinällä olevat opetustaulut (näkyypäs sinitarrat pahasti!) on joulukalenterista ja, jos en väärin muista niin ovat RiSalta. Nojatuolilla näkyvä nalle sekä sanomalehti ovat joulukalenterista saatuja.
   Värikäs virkattu viltti on itse virkkaamani. Pöydällä olevan kahvipannun olen itse tehnyt fimo-massasta ja maalannut paistamisen jälkeen. Kahvipannun alla on virkattu ja joulukalenterista saatu pannunalunen. Ja muistaakseni Tiinalta.
   Pöydällä olevan kukan olen tehnyt ostamastani kitistä. Sen valmistuminen vei aikaa, koska kukkien teko oli jäänyt vähän kesken, odottamaan inspiraatiota jatkoon. Mutta nyt se on valmis ja löytänyt paikkansa nukkekodista.
   Lattia on viilua. Leikkasin, osittain revin viilusta paloja, koska en halunnut palojen olevan täsmälleen samanlaisia, ja liimasin ne pahville. (Taas olen kierrättänyt. Eli käytin muropaketin pahvia) Seinät tarvitsisivat vielä joko tapettia tai maalia.Sohvalla on tyynyjä. Sohvallehan ei edes mahdu istumaan! :D Mikään näistä ei ole oma tekemäni. Vasemmalta: ostettu, joulukalenterista Virpiltä, ostettu Tiinalta, joko ostettu tai saatu.Vaatehuoneen alkua tässä kuvassa. Seinäthän puuttuvat vielä kokonaan!
   Hyllyt ovat vain pahvia, joten hyvin heikot. Lattia on muropaketin pahville liimattuja jäätelötikkuja, jotka lopuksi maalatu valkoiseksi. Matto on voitto Tiinalta.
   Oikeanpuoleisen hyllyn päällä on Mirkalta ostamani rullateline (en tiedä oikeaa nimitystä...) ja hyllyssä itse tekemäni kori ja siinä joskus fimosta muotoilemani hana. Joka seki oikeasti liikkuu! Hana vain odottaa pääsyään keittiöön. Seinällä itse joskus maalaamani taulu, josta puuttuu edelleenkin kehykset.Edellisessä kuvassa näkyi jo tätä lihansyöjäkasvia. Idean tähän sain Susannalta. Omani tein paperista, muovista, päällystetystä rautalangasta ja teipistä.
   Itse kukat tein samalla tavalla, kun joskus mainitsin hortensioita tehneeni. Mutta liimasin valkoisia kukkia palloihin ja vasta sitten maalasin vesivärein, saadakseni värin asettumaan eri tavalla. Liimasin kukat pieneen paperipalloon (tai mistä ne nyt olikin tehty) ja leikkasin suulle pienen aukon. Maalasin aukon punaisella. Kukkien kiinnityksen jälkeen leikkasin jostakin muovisesta pieniä piikkejä hampaiksi. Lehdet on tehty Marian idealla. Ruukku on valmisruukku, jonka vain maalasin valkoisella.

Tähän päättyy tämän kertainen vierailu. Vielä yksi esittely/vierailu kerta jäljellä. Ensi kerralla mennään huoneeseen jonne tämä kuva antaa teidän kurkistaa:Translation:
I will introduce the attic in two parts. In this first part you'll see the attic's livingroom.
   Table, those three armchairs, couch and carpet are purchased. Education boards, newspaper, teddybear, and that neutral carpet I've gotten from advent calendars. The rest I've done by myself. I haven't done none of those pillows on the couch.
   The last visit is to the attic's bedroom. See you next time!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti