torstai 13. joulukuuta 2012

Joulukalenterificci - 13.12.Luku 13

          Elena virkosi ja huomasi olevansa huoneessaan. Hän makasi omassa sängyssään ja alkoi tähyillä kauhuissaan ympäri huonetta. Klaus täällä huoneessani, Elena ajatteli vielä enemmän kauhuissaan. Talossani, Elena melkein päästi äänen tällä kertaa. ’’Sinä heräsit!’’ Caroline astui huoneeseen ja huudahti iloisesti juosten halaamaan Elenaa. Elena ei tiennyt mitä sanoisi ja yritti selvitellä ajatuksiaan. ’’Öömm-mm…’’, hän päästi epäluuloisen äänen suustaan. ’’Löysin sinut hylätyn talon heinikosta’’, Caroline tajusi selittää. ’’Mitä sinä siellä?’’ Elena kysyi. Caroline alkoi selittää tapahtumia ja Elenan päähän syöksyi muisto. Klausin video! Elenan mielessä ääni huudahti.  Carolinehan vilahti Klausin näyttämässä videossa.
       Vaihdettuaan vaatteet ja selvitettyään kaikki tapahtumat Elena pyysi Carolinea viemään hänet sinne talolle. Carolinen ei kannattaisi tulla sisään, mutta Alaricista on apua, Elena ajatteli automatkalla ja kävi jo mielessään läpi suunnitelmaansa samalla, kun kyseli Carolinelta yksityiskohtia.

       Elena nosti Bonnien pään polviensa päälle ja yritti saada tämän hereille. Sillä välin Alaric yritti vapauttaa Damonia. Vaikka Alaric ei ollut vampyyri, joka pystyisi katkaisemaan seipäät paljain käsin, hän kuitenkin sai seipäät rikki ja Damon sai itse vedettyä ne ulos. Muutaman ähkäisyn avulla ja kasvoihin tulleen tuskan ilmeen myötä, Elena ajatteli. ’’Se avulias historian opettaja’’, Damon vitsaili. Bonniekin oli vironnut ja Caroline katsoi iloisesti ovesta. ’’Mites ajattelit vapauttaa minut?’’ Damon naljaili. Tähän Elena viestitti katseellaan Damonille viestin: ’’Ihan tosi Damon? Pitikö juuri nyt?’’
       ’’Elena…Miten?’’ Bonnie oli ymmällään siitä mitä ihmettä Elena täällä teki. ’’Ihme kyllä’’, Elena naurahti. ’’Klaus vapautti minut. Caroline oli löytänyt minut tämän talon pihalta’’, Elena jatkoi katsoen Bonnieen, joka oli nyt noussut istumaan.
       ’’Voitte tulla’’, Caroline sanoi ovelta. ’’Se loitsu’’, Damon muistutti ja piti Carolinea tyhmänä. ’’Kirous on poistettu’’, Lucy astui Carolinen takaa ja hymyili. Bonnie nousi äkkiä ylös ja juoksi Lucyn luo hymyillen. ’’Miksi? Miten? Miten sait tietää?’’ Bonnie kysyi halatessaan serkkuaan. ’’Pitäähän serkkua auttaa’’, Lucy vastasi edelleen hymyillen.

         Illalla Elena oli jo menossa nukkumaan, kun hän astui ulos kylpyhuoneesta ja säikähti. Säikähdyksen syy oli se, että Damon istui hänen sängyllään. ’’Olet kunnossa’’, Damon sanoi nöyrästi ja nousi sängyltä kävellen Elenan luo. ’’O-olen’’, Elenakin sanoi hänkin nöyrästi ja miettien: Mitä teet täällä?
    Damon oli vain senttien päässä Elenasta ja Elena seisoi paikallaan liikkumatta. Damon siirsi Elenan hiukset tämän korvan taakse ja piti hellästi kättään tämän kasvojen reunoilla, kuin olisi pitänyt sitä hellästi paikallaan. Hän teki saman toiselle puolelle toisella kädellään. ’’Mahtoi olla kauhea päivä’’, Damon sanoi hiljaa. Elenan sydän aloitti pamppailunsa. ’’Ehkä illasta tulee parempi…’’, Damon kuiskasi Elenan korvaan. Nyt Elenan sydän löi hulluna ja hän tiesi mitä kohta voisi tapahtua. Damon kuuli hyvällä kuulollaan kuinka Elenan sydän löi ja vaistosi, että tämä oli jännittynyt. Hän hymyili ajatuksissaan ja nojautui lähemmäs. Vain muutama millimetri heidän huuliensa välillä ja se tapahtuisi. Ei, jooko Damon…, Elena rukoili mielessään. Hän kuitenkin seisoi yhä hiljaa paikallaan. Lämpöiset, pehmeät huulet, Elena havaitsi omiaan vasten ja tajusi, että ne ovat… Damonin huulet!
      Talossa ei ollut muita kuin Elena ja Damon. Yhteyden heidän välillään saattoi tuntea. Kolmen sekunnin päästä Elena otti askeleen taemmas ja avasi vihdoin silmänsä. Hän rikkoi täydellisen hiljaisen ja herkän hetken ja työnsi Damonin kauemmas.
    Hän ei tiennyt mitä ajatella. Se oli taivaallista! Ei. Rakastan Stefania, mutta tuo oli jotakin niin mahtavaa, Elenan mieli lähetti hänelle ristiriitaisia tunteita. Ulkoa päin hän yritti olla mahdollisimman tyyni vaikka hänen sisällään myrskysi. Damon on aina se paha veli eikä välitä muista, mutta tuo suudelma paljasti minulle hänen sisäisen itsensä. Hänhän on oikeasti ihana, hän vain esittää. Voi Damon, älä pelkää olla kuka oikeasti olet.
    Damon ymmärsi lähteä, mutta ennen sitä hän lähetti Elenalle katseellaan viestin.

2 kommenttia:

  1. AAAAAAAAAAAAAWWWWWWW!!! Nyt pikku-Piipen pää meni ihan sekaisin!! Rakastan tätä, rakastan tätä! Joko mainitsin, että rakastan tätä? Delena, DAMON! Lisää, kiitos ja paaaaaaljon?!


    T. Pilvissä leijaileva Piipe

    VastaaPoista
  2. Vihdoinki DELENAAA ♥♥♥

    t. Lexie

    VastaaPoista