keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Joulukalenterificci - 19.12.Luku 19

        Elena seisoi melkein paikoillaan ja katsoi, kun nainen käveli huoneen toisessa päässä sijaitsevan pöydän taakse. ’’Damon. Kuka tämä nuori neito on?’’ nainen kysyi hennosti ja oli kävellyt Elenan luo ja tutki Elenan kasvonpiirteitä. ’’Elena Gilbert’’, Damon vastasi ja tiesi naisen tajuavan. ’’Kaksoisolento? Luulin ihmiskaksoisolennon elävän, olevan pelkkää ihmisten tyhjää puhetta’’, nainen vastasi hieman hämmästyneenä, vaikka vaikutti siltä, että nainen ei hämmästyisi mistään. Nainen käveli takaisin pöytänsä taakse istumaan tuolille.
 ’’Uskon, että Elijah, tai Klaus on päässyt Elenan mieleen’’, Damon selitti.
’’Tiesin, että tähän kaupunkiin on tullut jotain pahaa.’’
Elena oli hiljaa ja seurasi Damonin ja tuon naisen, joka ei edes kertonut nimeään, keskustelua. Nyt nainen nosti pöydälle kirjoja - vanhoja kirjoja. Samanlaisia kirjoja kuin Bonniella on ja siitä Elena tiesikin niiden olevan loitsukirjoja. Nainen alkoi tutkia kirjojaan ja käänteli sivuja ja selvästi etsi jotain.
           Nainen asetteli kynttilöitä lattialle kehäksi ja Elena sekä nainen olivat tuon kehän sisällä, mutta Damon sen ulkopuolella. Elena tunsi kuinka naisen kylmät kädet ottivat kiinni hänen päästään ja alkoi lausua jotakin. Hetkeä myöhemmin nainen katsahti Damoniin. Damon ymmärsi ja paljasti terävät kasvaneet kulmahampaansa ja iski ne ranteeseensa. Nainen otti Damonin kädestä kiinni ja valutti siitä hieman verta metalliseen astiaan. Kohta nainen otti terävän veitsen ja kiinni Elenan kädestä. Nainen viilsi Elenan käteen viillon ja valutti Elenan vertakin kulhoon. Nyt nainen sekoitti veret toisiinsa jollain puulusikan tapaisella. Nainen otti etu- ja keskisormeensa verta kulhosta ja piirsi niillä kuvion Elenan otsaan. ’’Ajatelkaa kuka voisi sotkeutua Elenan mieleen’’, nainen käski. Elena sulki silmänsä ja ajatteli niin kovaa kuin pystyi. Ja vaikutti siltä, että Damonkin sulki silmänsä ja ajatteli. Kohta Elenan silmät rävähtivät auki ja hän alkoi menettää tajuaan. Hän oli hetken sekaisin ja hoiperteli jotain, mutta lopulta siitä sai selvää: ’’Klaus!’’
’’Klausko sinun pääsi sisällä on’’, Damon kysyi, ja hän oli jo pitelemässä kaatunutta Elenaa.
Elena yritti omin avuin nousta pystyyn ja pääsikin. Damon seisoi varmuuden vuoksi Elena takana, ottamassa kiinni mikäli Elena lysähtää taas maahan. ’’Klaus…Tässä voi mennä jonkin aikaa’’, nainen tiesi ja kaivoi joitain yrttejä esiin.

      ’’Luulitko todella, että Elenan mieleen sotkeutuminen auttaisi?’’ Katherine sanoi ivailevaan sävyyn loikoillessaan sohvalla ja joi Damonin kallista viskiä. ’’Luuletko todella, että Salvatoren veljien taloon sotkeutuminen oli hyvä idea’’, Klaus vastasi yhtä ivailevasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti