keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Luukut 10-12

Huomasin jotakin sählänneeni, kun olen omista lähetyksistäni kuvia ottanut. Joten nyt omasta 10. päivän lähetyksestä ei ole kuvaa, koska en ole varma, mikä kuvista pitää sisällään oikean päivän sisällön. Heti, kun Jossu päivittelee blogiinsa luukkuni sisällön, lisään kuvan myös tänne.

/There isn't picture of my present that I sent on 10th of December because I messed something up with my pictures. But I'll post it later.10.12. Jossun luukusta löytyi upeat villasukat. Johan nukkekodissani on kolmet mini villasukkaparit, mutta eihän se haittaa. Kiitos Jossu! /10.12. was from Jossu and I got pair of mini wool socks. I have three pair of wool socks already but who cares. :D Thank you!
11.12. Helenalta saapui keittiöön tälläisiä välineitä. Kiitos! /11.12. Helena sent tools for kitchen.
Itse lähetin Helenalle perunakopan ja pienen piparimuotin. /I sent a box for potatoes and little gingerbread mold.
11. päivä lähetin myös luukun Mariannelle ja se piti sisällään kolme leivosvuokaa. /11th of December I also sent present to Marianne. It held in three little cupcake molds.
12.12. Tänään - tänä maagisena päivänä 12.12.2012 - tuli Qawsilta 1:1 luukku ja se piti sisällään tälläistä. Kiitos! /Today - this magical day 12.12.2012 - I got present from Qaws and it was 1:1 present.
Itse lähetin kaksi käsin tekemääni lahjapussia Qawsille. Toivottavasti ovat saapuneet ehjinä perille. /I sent two handmade gift bags.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti