sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Nukkekoti joulukunnossa

Vihdoin pikaisesti teille päivittelen niitä lupailemiani kuvia jouluisesta nukkekodistani. Aika samat on kuin edellisinä vuosina, mutta tämähän on eka vuosi tässä blogissa, joten ette vielä välttämättä tiedä.

/Here is pictures from my dollhouse. I put some christmas decorations in it. Things are from advent calendars, bought from fairs or I have done.

Kierros alkaa:

Kahvilan ja nukkekodin ovissa ovat nämä aikaisempien joulukalentereiden luukuista saadut kranssit.

Eteisen kahdesta naulakosta kuvat. Ensimmäinen on ulkoapäin ikkunasta otettu, eikä siitä kyllä paljoa mitään näe.
Eteisen seinällä on myös tälläinen itse tekemäni taulu ja siinä joulukalenterista saatuja kirjekuoria.
Kaapin päällä itse virkkaamani pipo ja sormikkaat sekä ostettu "lasi" kranssi.
Eteisessä on itse tekemäni kuusi ja kirpparilta ostettuja lahjapaketteja. Hyllyllä on Susannalta joskus ostettu kynttilä.Kahvilassa pöydälle on katettu kaksi piparia lautasella (ostettu markkinoilta), kynttilä (joulukalenterista) sekä teekannu (itse tekemäni) pannunalusella (Tiinalta).
Kahvilassa on myös possukoriste sekä itse tekemäni kukka tuomassa joulutunnelmaa.
Rappusissa on joulukalenterista saatu matto.
Olohuoneen pöydälle on aseteltu jouluinen pöytäliina, konvehteja, joulukuusikoriste sekä adventtikynttilät.  Senkin päällä näkyy myös tonttukoriste (joulukalenterista).
Joulukalenterista Ultsulta saadulla keinutuolilla on tämän vuotisesta joulukalenterista saadut villasukat sekä nalle. Pieni joulukuusi pilkahtaa myös takaa ja siinä olevat koristeet on saatu joulukalentereista.
Olohuoneessa, ikkunoiden välissä on myös tämä pöytä ja sille on laitettu pitsiliina, kynttilä, karkkeja sekä kukka (lajin nimi kateissa), joka on kasattu valmiista kukkakitistä.
Olohuoneen ikkunasta löytyy tälläinen joulupukkikoriste. 
Makuuhuoneesta nyt tämä kuva jossa tämän vuoden joulukalenterista saadun sängynpeitteen laitoin sängylle. Sopii muuten huoneeseen täydellisesti!
Keittiön apupöydällä on leipää, joka saatu tämän vuoden joulukalenterista sekä tarjotin jolla muutama tähtitorttu, pipari sekä pulla. Lattialla näkyy punainen virkattu matto, joka muistaakseni on Tiinalta.
Hellalla on jouluruokia (takimmainen minun, etummainen Mirjalta) ja kaksi piparitaloa (omia tekeleitäni).


Ikkunoissa on punaiset verhot, ikkunalla kynttelikkö, seinällä jouluinen taulu.
Ikkunassa oleva kynttelikkö ulkoapäin kuvattuna. Huono kuva valitettavasti...
Pöydälle on katettu punaiset lautaset (Tiinalta ostetut), maitoa (tämän vuoden joulukalenterista), markkinoilta ostettu kahvi-/teekannu (Mirjalta) ja kynttelikkö (joulukalenterista).
Ullakon pöydältä löytyy lautanen, jolla pipareita sekä joulutorttuja (joulukalenterista), omenapiirakka (joulukalenteri) sekä kaksi koriste-esinettä (Tiinalta).

Joulukalenterin luukkujen kuvia päivittelen varmaan sitten 25. päivä. Sille päivälle löytyy vielä minulta luukku. Jee! Eilen lähti myös Lundby matkaan, joten siitä pitäisi päivitellä kuvia ja tekstiä.

2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää nukkekodissasi. Hyvää Joulua ja kiitos vielä kalenterivaihdoista!

    VastaaPoista
  2. Sinulla on hienoja esineitä ja kivasti aseteltuna, mukavan näköistä! Kiitos myös kalenterivaihdoista.

    VastaaPoista