sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Lundby osa 2

Ja rästiin jääneiden vaiheiden selostus jatkuu.
Päätin tehdä kylpyhuoneeseen suihkun. Nämä on kaikenlaisista pienistä puupaloista, helmistä yms. tehty ja toki maalattu.
Koko kuvaa ei nyt vielä ole, mutta se näkyy sitten, kun julkaisen kuvan koko kylpyhuoneesta. Tässä pieni kurkistus kuitenkin.
   Suihkukaapin ovet on taas paketin muovia joihin tuputtelin liimaa muutaman kerroksen. Reunoihin pahvista leikkasin ja liimasin reunat, mutta ylä- ja alareuna suihkukaapista on rimoista tehtyjä.
   Liimasin kaapin paikalleen, mutta vähän olin taas saanut vinoksi tehtyä ja joka kohdasta se ei ota kiinni, joten toivon vain, että liima pitää.
   Tätä tehdessä meinasi kyllä (taas) hermot mennä. Mattoveitsellä viiltelin pienet urat rimoihin saadakseni kaapinovet pysymään paikallaan. No yhdessä kävi niin, että pitkän taistelun jälkeen vihdoin sain sen muovin paikalleen ja aloin sitten testaamaan ja huomasin, että sehän on liian pitkä. No ei muuta kuin irrottamaan. Pienensin ja taas aloitin tappelun, että saan sen sinne väliin työnnettyä. Mattoveitsellä piti "avata" rakoa, koska liima oli jo ehtinyt osittain kuivua. Sain sitten viillettyä sillä mattoveitsellä sormeeni haavan, mutta muovi ei vain suostunut menemään paikalleen. Vihdoin, kun sen sain paikalleen tajusin, että on edelleen liian iso ja eikun taas irrottamaan ja aloittamaan taistelu. No onneksi nyt sitten meni ihan hyvin. Ja seuraavana päivänä aloin seuraavaa vaihetta tekemään ja tietenkin muovi päätti irrota sieltä urastaan... Tämän teossa kyllä hermot meni, mutta lopulta se valmistui. Vaikkakin siitä aika iso tulikin.

/So I wanted to make a shower to the dollhouse. You can see full shower when I post pictures of whole bathroom. While making this I cut a wound to my finger and almost lost my temper. But in the end, I finished it. Though it is maybe little bit too big.

Rappusetkin tuli väsättyä. Ja bilteman sytyketikut olivat taas materiaalina. Näiden teossa isäni oli hyvä apu, koska saha ei tottele minun käsissäni. Rappusiksi sahattiin pienempiä paloja ja sivuille pidemmät. Kesken teon huomattiin, että askelmiahan on liian vähän ja piti muutama uusi sahata.
     Cocktail- sekä hammastikuista on tehty kaide.
     Hieman vinot näistäkin tuli, mutta koko talohan on koko ajan ollut vino, joten pitäähän sitä teemaa jatkaa. :D
   Tummat on kuvat, mutta eiköhän niistä kuitenkin hyvin näe.

/My dad helped me with these stairs because saw don't want to listen to me. It is made of wooden sticks. They aren't straight but the whole dollhouse isn't. Of course I can't step out of the theme. :D
Myös savupiippu sai uuden lookin. Maalasin sen valkoisella ja nopeasti maalasin siihen vielä tiilet. Minun piti tehdä siitä vähän realistisemman näköinen, mutta muistin sen juuri, kun talo oli päässyt ovesta ulos.

/Chimney got a new look too. I painted it with white acrylic paint and I also painted the tiles. I was supposed to make it to look little bit more realistic but I remembered it when the dollhouse went out of the door.

Ensi kerralla nähdään sitten vielä muuta pientä ja tämän jälkeen valmiit huoneet ilman huonekaluja ja sitten kokonaan valmis nukkekoti.

/Next time is still something small and after that finished rooms without furniture and then finished dollhouse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti