sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Sitruuna-marenkileivoksia

Eilen tuli taas leivottua. Sen verran on aikaa, kun näihin ohjeen löysin, että en enää muista paikkaa.
Tein nämä paperisiin muffinssivuokiin, joissa kyllä on se ongelma, että kun yrittää tuota taikinaa painella vuoan reunoille ja pohjalle, yrittää vuoka levitä.
     En tietenkään näitä tehdessä muistanut, että täytettä ja marenkia tulee sen verran paljon, että puolet meinaa jäädä yli. Joten täytyi sitte yrittää mättää niin paljon täytettä ja marenkia päälle kuin suinkin mahtui.
Taikina itsekseen ei kovinkaan hyvälle maistu, mutta vasta täyte ja marenki tuovat tähän jotain hyvää. Täytekin on hyvin makeaa noin pelkästään ja ei tuo marenkikaan itsekseen kovin makuhermoja miellytä (ainakaan omiani). Yhdessä nämä kaikki kolme kuitenkin tuovat aivan mahtavan makuelämyksen!
     Olen siis näitä tehny jo kauan aikaa sitten aiemmin, mutta yhä saan näihin kyllä kulumaan aikaa jonkin verran. Tälläkin kertaa meni jotakuinkin kolmisen tuntia, että nämä olivat täysin valmiit. Lopputulos kuitenkin miellyttää. :) Tuosta täytteestä olisi kyllä ehkä pitänyt hieman tönkömpää tehdä, koska nyt se valuu heti sieltä ulos.

Translation:
Yesterday I baked these lemon-meringue cupcakes. 

1 kommentti:

  1. Oi miten syötävän herkullisen näköisiä. Olivat varmaan hyviä!

    VastaaPoista