lauantai 13. lokakuuta 2012

The endless war, who is it for?

The endless war, who is it for? - osa 2

Translation:
The Vampire Diaries-fanfiction in Finnish.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 


   Damon saapui pian asuntolalle ja huoneensa kylpyhuoneeseen Bonnie mukanaan. Bonnie olisi pian jonkinlaisessa horroksen omaisessa tilassa. Hypotermia, Damon tajusi lääketieteellisen nimen. Nyt hän yritti kuumeisesti pohtia oikeaa tapaa saada Bonnien ruumiinlämpö nousemaan.
     Laskettuaan Bonnien huoneen lattialle hän alkoi melkein vastenmielisesti riisua tämän päällysvaatteita jotka olivat jo lumen kostuttamat. Ensin hän otti pois Bonnien päällystakin, kengät jotka olivat täynnä sulanutta ja sulamatonta lunta, sukat jotka olivat läpimärät, sitten hupparin ja likomärät housut ja viimeiseksi pitkähihaisen paidan. Nyt Bonniella oli yllään vain alusvaatteensa. Damon laski Bonnien ammeeseensa, jonne hän oli laskenut sopivan lämmintä – melkein kuumaa – vettä.
     Damon etsi nopeasti käsiinsä pyyhkeen ja yritti asetella sen Bonnien ruumiin peitoksi. Meredith tappaisi minut, jos en tekisi näin, Damon ajatteli melkein huvittuneena.
    Kun Bonnie tuosta tokenisi, hänelle pitäisi antaa jotain ravintoa, Damon pohti. Damon istahti kantapäilleen ja pohti kaikennäköistä.
    Bonnie..., Damon ajatteli haikeana. Hän nousi ja kyykistyi sen verran veteen ja nosti Bonnien velttoa ruumista ylös jotta sai suudeltua tätä. Hetken aikaa Damon tunsi Bonnien melkein kylmät huulet vasten omiaan, kunnes laski Bonnien takaisin veteen. Damon havaitsi pian liikettä Bonniessa ja nousi hieman ylös. Niin sitä pitää, Damon sanoi itselleen mielessään katsoen Bonnieen.
    Bonnie avasi raskaan tuntuiset silmäluomensa varovasti. Hetken aikaa hänellä ei ollut aavistustakaan missä hän oli ja hän oli yhä kuin horroksessa, mutta sitten hän havahtui täysin hereille tuntiessaan lämpimän vartalon vasten omaansa. Damon rutisti Bonnieta. Bonnie yritti työntää vahvan Damonin irti itsestään saadakseen henkeä. ’’Damon?’’ Bonnie kysyi ihmeissään, kun oli irrottautunut ja painoi pyyhettä vasten vartaloaan.
    ‘’Ei, ei’’, Damon sanoi pikaisesti, melkein naurahtaen. ’’Ei mitään sellaista. Minun täytyi saada ruumiinlämpösi nousemaan ja en keksinyt toistakaan ideaa. Tai no, yhden, mutta Matt ja Meredith tappaisivat minut’’, hän jatkoi hymyillen, aivan kuin olisi lukenut Bonnien ajatukset. ’’Haluat varmaan pukea yllesi’’, Damon sanoi ja jo ojensi Bonnielle tämän housuja, joiden putit olivat kylläkin litimärät, sekä tämän pitkähihaisen paidan. Bonnie hymyili vienosti vastaukseksi. ’’Anna, kun autan’’, Damon sanoi ja ojentautui ammeesta ylös yrittävää Bonnieta kohti. Damonin koskettaessa Bonnie tunsi lämpimät kädet ympärillään ja painoi pyyhettään ja Damonin ojentamia vaatteita tiukasti itseään vasten.  Damon jätti Bonnien rauhassa pukeutumaan kylpyhuoneeseen ja itse odotti ulkopuolella.
   Bonnie puki viimeisenä paitansa ylleen ja saatuaan sen päälleen hän kuuli ääniä oven ulkopuolelta. Bonnie jäi kylpyhuoneeseen ja yritti vaistomaisesti olla niin hiljaa kuin mahdollista.
   ’’Meiltä taisi jäädä jotain aiemmin kesken’’, hyvin vihainen miesääni sanoi. ’’Pyydän sinua kiltisti lähtemään’’, Damonin tiukka, uhkaava ääni sanoi, mutta yritti samalla olla mahdollisimman rauhallinen.
    Mies alkoi kuunnella jotakin, jota ihmiskorvalla olisi mahdotonta kuulla. Mies käveli kylpyhuoneen ovelle, ja Damon yritti olla mahdollisimman rauhallinen, ettei aiheuttaisi epäluuloja. Mies avasi oven ja Damonin sydän pysähtyi. Hän oli vain toivonut, ettei mies menisi kylpyhuoneeseen, mutta nyt hänen tämän hetkinen pahin painajaisensa oli tapahtunut. Bonnie seisoi jähmettyneenä kylpyhuoneen kauimmaisessa nurkassa ja nyt hän tuijotti oven avannutta miestä aivan kuin olisi juuri nähnyt tämän tappavan jonkun. Hänen luulonsa oli tosi paitsi, että mies ei juuri ollut tappanut ketään, mutta aikaisemmin kyllä. Montakin ihmistä. Bonnie aisti, että mies ei ollut tavallinen ja hän tunnisti miehen, mutta ei saanut nimeä päähän.
    ’’Kappas vain. Ei ihme, ettet aloittanut heti ensimmäisenä tappelua’’, mies sanoi ja hymyili ilkeästi Bonnielle. Koska Bonnie ei tullut heti, kun mies ojensi kätensä, hän käveli tämän luokse ja riuhtaisi tämän vasten Bonnien tahtoa mukaansa.
    ’’Sinullahan on täällä’’, mies sanoi ja nuuhkaisi Bonnieta. Bonnie katsoi miestä aivan kuin tämä olisi jokin iljettävä otus. ’’Mehukas nuori neito, ihme ettet ole jo ravinnut itseäsi hänestä’’, mies jatkoi. ’’Anna tytön mennä’’, Damon sanoi päättäväisenä ja katsoi miestä lihakset jännittyneinä.
’’Eihän siinä mitään hauskaa olisi, jos päästäisin hänet menemään. Hänhän on erinomainen neuvotteluvaltti’’, mies sanoi virne naamallaan. Bonnie yritti yhä irti miehen otteesta. Mies piti vain yhdellä kädellä Bonnieta käsikynkässä, mutta mies oli liian vahva.
   Vampyyri. Hän oli ollut liian sokissa, että olisi tajunnut sen aiemmin. Olisihan hänen pitänyt tajuta asia jo, kun mies ensimmäisen kerran kosketti häntä.
    ’’Tyttö on sinulle hyvin tärkeä, luulisin. Miksi muuten olisit noin peloissasi, että hän on minulla. ’’Anna tytön mennä’’, Damon painotti jokaista sanaa ja nyt hän katsoi miestä murhaavalla katseellaan. Mutta mies ei hellittänyt niin helposti. Olihan hän tappaja, jota ei niin nopeasti kukistettaisi. ’’Anna mitä tulin hakemaan tai’’, mies siirsi nopealla liikkeellä Bonnien pään syrjään ja paljastettuaan kulmahampaansa Damonin pupillit laajenivat ja hän oli hyökkäysvalmiina. ’’Ei! Ei!’’ Damon huudahti kiireesti. Mies työnsi voimalla tärisevän Bonnien Damonille, joka nappasi tytön nopeasti turvaan.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti