perjantai 5. lokakuuta 2012

Ullakko osa 2

Viimeiseen huoneeseen päästään tutustumaan nyt.
Makuuhuone.
   Yhdellä ainoalla seinällä on vain tapettia. Tapetti tuskin on jäävä, vaikka se kaunis olisikin. Mutta, koska se on kaksi puolista askarteluun/ym. tarkoitettua paperia ja se paperi ei ole riittävän iso, että siitä olisin saanut koko seinään, niin se jäi vähän pieneksi. Lattia on tehty samalla tavalla, kun ullakon kahvitilan lattia. Eli viilua leikattu/revitty, liimattu pahville ja maalattu vesiväreillä/pastelliväreillä.
   Matto on saatu joulukalenterista. Taulu seinällä myös. Ruskealla sängyllä olevat krokotiili sekä panda on saatu sekä ostettu. Vaaleanpunaisella sängyllä olevat enkeli ja kissa ovat minun tekemiäni. 

Kirjoituspöytä ja laatikot avattuina. Tästä kuvasta huomaa, että lattia loppuu vähän niin kuin kesken. :/ Mutta viilu loppui, joten täytyy haeskella lisää tai sitten keksiä jonkinlainen vara ratkaisu. Kirjoituspöytä on vaihdosta.
     Ylähyllyllä: itse tekemäni pieni lipas, hymypoikapatsas ja tämäkin Mirkalta. Toinen hylly: pieni kärpäslätkä joulukalenterista. Kolmas hylly: pari jotain korunosaa, itse väkertämäni nukkekodin nukke, Hannalta (muistaakseni) ostetut sakset.
      Laatikoissa, vasemmalta ylhäältä alkaen: printeistä kasaamani kirja ja alimmassa ristipistoiluun tarkoitettuja tarvikkeita. Oikealla: pienia kartonki kortteja, ostettuja nauharullia nukkekotiin (tässä näkyy nyt vain kaksi niistä)
   Tuoli on myös samaisesta vaihdosta. Tuolilla oleva nalle on joulukalenterista ja tyyny itse tekemäni huovasta.Vaaleanpunaisen sängyn päädyssä oleva tuoli on itse tekemäni balsasta. Päällä on markkinoilta ostamastani kitistä valmistettuja kukkia ja maljakko on Larissalta ostettu. Kannu on joulukalenterista ja Wagner-pehmolelu on Hannalta ostettu.
  Tässä myös hieman näkyy tuota yöpöytää ja sen päällisiä, jotka ovat itse tekemiäni kaikki. Yöpöytä on on jäätelötikkuja, sorvauksia, balsaa ja valmis kahva. Lampun jalka on helmi ja varjostin kartonkia, kangasta ja bunkalankaa. Kello on tehty ohjeella, jonka silloin jostain bongasin. (vinkatkaa, jos tiedätte)Ruskean sängyn päädyssä on tämä kirstu. Tämäkin on balsaa ja itse tekemäni. Pieni palanen tuosta kulmasta on irronnut, koska kissa päätti käydä vähän nakertamassa, kun silmä vältti. Idean tähän sain Marialta. Ompelukone on valmistavaraa.
  Tässä hieman pilkistävän ruskean sängyn olen itse tehnyt jäätelö- ja kahvitikuista ja balsasta. Vaaleanpunainen sänky on vaihdosta saatu. Sänkypeitot on Tippaliisalta. Sänkyjen alla on jäätelötikuista ja kartongista väsäämäni laatikot, mutta niistä ei ole erillistä kuvaa, koska niissä ei paljoa näyttämistä ole. Edellisessä kuvassa ruskean sängyn laatikko hieman pilkistää esiin.

Nyt on kaikki huoneet esitelty. Toivottavasti olet viihtynyt vierailuilla. Kaikki löytyvät tunnisteesta ''Nukkekotini'', sekä tietenkin omista kohdistaan. Jos haluat jonkin huoneen jostakin asiasta lisätietoa tai lähempiä kuvia, sen kun pyydät niin jossain vaiheessa saatan laittaa. :)

Translation:
Last visit is to the attic's bedroom. The wallpaper isn't staying. Floor is made from wood and it's colored with watercolors. Brown bed, nightstand, lamp, clock, window, bench, chest, cat and angel doll on the pink bed and pink pillow I have made.
   If you want more information about something about my dollhouse or what I have made in it just ask.

2 kommenttia:

  1. Ompas kivan näkönen ullakkohuoneisto :) Miullaki on toisessa talossa ullakkokerros, mut en oo viel keksiny mitä sinne teen, kauppaa oon miettiny. Tosin se talo saap vielä jonkii aikaa olla ominee, yritän saaha ton lundbyn ensi valmiiks, ainaki ne ulkoseinät jos ei muuten :D

    VastaaPoista
  2. Kivan kotoisan oloista nukkekodissasi.

    VastaaPoista