tiistai 25. joulukuuta 2012

19.-25. luukut

Joulukalenteri on siis päättänyt. Tänään sain vielä avata yhden luukun, joten minulla joulukalenteri kesti 25 päivää. Mitenköhän sitä nyt osaa olla, kun ei ole joka aamu luukkua, jonka avata? Ensi vuonna sitten varmasti uudestaan. Vielä kerran kiitos kaikille luukkuja kanssani vaihtaneille!
/This year's advent calendar has ended. I got to open little present today too. 
19.12. Anjan paketista paljastui nalle ja seinävaate. Kiitos! /19.12. Anja sent these.
Molemmat näköjään laitoimme nallet, koska minun paketista Anja löysi nallen sekä pehmeän maton. /Looks like we both sent teddy bears. Because I sent teddy bear and a carpet.

 


20.12. Helenalta tuli maalaustarvikkeita. Kiitos! /20.12. Helena sent some painting materials.
Minulta lähti puu, joka on tehty oikeista pensaan oksista. (samalla tyylillä kuin halloweeniksi tein koristepuita) /I sent a tree.
21.12. oli Tuikulta. Paketista paljastui helmistä tehty kukka, tuohikori sekä pöytäliina. Kiitos! /21.12. Tuikku sent these.

 


Tuikku sai pari leivosvuokaa sekä piparimuotin. / Tuikku got these from me.
22.12. Mariannelta tuli sängynpeitto sekä tyynyjä. Kiitos! /22.12. these are from Marianne.
Myös 22. päivä sain avata luukun Saaralta (Pieniä unelmia). Häneltä sain nauhoja ja nahan palan ja nauhan, johon nämä oli paketoitu, voi myöskin käyttää. Kiitos! /22.12. I also got present from Saara (Pieniä unelmia). These are what she sent.
22. päivä itse lähetin vain Saaralle luukun. Laitoin puun. / 22.12. I only sent present to Saara. She got a tree.
23.12. oli Saaralta. Häneltä tuli joululevy, jouluherkkuja sekä kolme pulloa juomaa. Kiitos! /23.12. was from Saara. These are what she sent.

 


Itse laitoin hänelle kakkutelineen/-alustan sekä kimpun tulppaaneja. / I sent these.
24.12. oli myös Saaralta. Häneltä tuli seimikuvaelmakoriste ja hieman jouluherkkuja. Kiitos! /24.12. was also from Saara. These are what she sent.

 


Itse laitoin jouluaaton luukkuun itse maalaamani lintutaulun sekä kannun. / I sent these.

 


25.12. laitoin itse Saaralle piparimuotin sekä leivosvuokia. Hänen lähetyksestään unohdin kuvan ottaa, mutta yritän muistaa päivitellä sen. /25.12. I sent these. I forgot to take a picture from Saara's present but I'll update it later.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti