keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Joulukalenterificci - 12.12.

Tänäänhän on se maaginen päivä, nimittäin 12.12.2012. Muistittekos toivoa klo 12.12? :D

No lukekaapas, mitä Mystic Fallsissa olisi luvassa tälle päivälle.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------Luku 12

         ’’Jos päästät Elenan, jätät hänet ja hänen ystävänsä rauhaan’’, Stefan yritti sopimusta. Klaus katsoi Stefania ja naurahti. Elenan - ja Stefanin - onneksi Klaus kuitenkin irrotti otteensa Elenasta ja hymyili Stefanille.
     Elena seisoi osittain Klausin takana ja ennen kuin edes Stefan ehti tajuta, Elena oli mätkähtänyt maahan. Klaus oli lyönyt kyynärpäällään Elenaa. Isku oli ollut voimakas ja se oli saanut Elenan, mahaan kaatumisen lisäksi, menettämään tajunsa.  Stefan katsoi Klausia vihaisena ja samalla yrittäen saada vastausta miksi Klaus teki niin. ’’Eihän tyttö saa tietää missä hän oli’’, Klaus naurahti. ’’Ja tuoko oli keino estää se?’’ Stefan kysyi melkein vihaisena. Klaus kohautti olkapäitään ja naurahti taas. Naurahdus tai edes iloisuus oli hyvin epätodennäköistä - ja erikoista - alkuperäisiltä vampyyreilta.
     Elena makasi tajuttomana maassa kasvot lattiaa kohden, ja hänen nenästään vuosi verta. Klaus nosti tämän olkapäilleen ja lähti huoneesta sulkien oven perässään. Ja Stefan saattoi vain toivoa Klausin pitävän lupauksensa - häneen ei tiettävästi voinut luottaa.

            Bonniella oli reppu täynnä kirjoja mukanaan, kun hän säntäsi takaisin hylätylle talolle. Hän ei ollut tavoittanut ketään, joten hänen oli täytynyt lähteä taas juoksemaan talolle. Ajatus ei ollut yhtään mukava Bonnien mielestä.
     ’’Bonnie…’’, kuului vaimeaa ääntä huoneesta jonne Damon oli jäänyt. Bonnie juoksi huoneeseen ja huomasi Damonin makaavan velttona maassa. Jopa ihminen olisi voinut löylyttää hänet tuossa tilassa. Bonnie kauhisteli sitä miten paljon maassa oli verta ja Damon - 164 vuotta vanha vampyyri - makasi silti maassa heikkona. Bonnie alkoi kaivaa jotain repustaan.
     Verta, Damon haistoi heti veren rautaisen hajun ja ei voinut vastoilleen mitään. Se oli veripussi Mystic Fallsin sairaalasta ja Bonnie ojensi sen Damonille, joka alkoi saman tien tyhjentää sitä. Pian pussi olikin jo tyhjä ja se vahvisti Damonia kummasti. Eikä taaskaan kukaan olisi pystynyt voittamaan häntä. Paitsi ehkä vanhemmat vampyyrit, Bonnie mietti.
    Vaikka Damon oli lävistetty seipäillä ja veri valui koko ajan, Bonnie ja Caroline tiesivät, että Damon selviäisi. Kumpikaan ei erityisemmin pitänyt Damonista, mutta mikäli paha paikka tulisi eteen, Damonista olisi hyötyä.
     ’’Etkö tuonut apuja?’’ Caroline kysyi vilkuillen ulos. ’’Kukaan ei ollut paikalla: Elena on kadonnut, Stefan myös, Tyleria en uskaltanut edes pyytää, enkä edes löytänyt häntä, Jennasta ei olisi apua ja Alaric jossakin’’, Bonnie selitti. Kaikki, jotka olisivat voineet auttaa, olivat joko loukossa tuossa samaisessa talossa tai kadonneet - huono päivä siis kaikille.
           Bonnie levitti kynttilöitä ympäri huonetta ja sytytti ne. Hän kaivoi myös loitsukirjat esiin ja alkoi lukea tekstejä niistä. ’’Bonnie, et ole tarpeeksi vahva purkaaksesi loitsua’’, Caroline sanoi melkein hädissään ja katsoi, kun kynttilöiden liekit leimahtivat taas ainakin 10cm pitkiksi. Samoin kävi aiemmin - juuri ennen Elenan nappaamista - Elenan huoneessa. ’’Tiedän. Yritän vain heikentää loitsua, jotta pääset ulos’’, Bonnie sanoi ja jatkoi keskittymistä loitsuun. ’’Damon? Entä hän?’’ Caroline kysyi. Bonnie katsoi Carolinea ja viestitti ääneti: ’’Tiedät mitä hän on tehnyt, jos saan edes sinut ulos…’’. Bonnie katsoi Carolinea. Caroline muodosti sanat suullaan, ääneti hänkin: ’’Tiedän, mutta’’. Kumpikaan ei voinut käyttää ääntä, koska tiesivät Damonin muuten kuulevan. Kirottua tuo vampyyrin hyvä kuulo.
    Bonnie aloitti loitsujen lausumisen. ’’Mene läpi, kun pääset!’’ Bonnie sanoi nopeasti ja jatkoi lausumista.

        Klaus katseli hylätyn talon toimintaa ja hymyili ilkeästi. Varovasti hän laski Elenan olaltaan heinikköön.

        Caroline oli avonaisen ovensuussa ja yritti koko ajan ulos ovesta. ’’En pääse!’’ hän huusi. Bonnie vain lausui kokoajan. ’’Yritä vain. Äläkä tule sisään missään nimessä, kun pääset ulos!’’ Bonnie sanoi taas nopeasti. Samassa Caroline syöksyi ulos. Bonnie pyörtyi ja kynttilöiden liekit sammuivat. Ulkona oli jo pilkkopimeää, joten nyt sisälläkään ei nähnyt lähestulkoon mitään. Caroline ei palannut sisään, vaikka olisi halunnut, koska hän tiesi Bonnien tehneen tuon kaiken vaikka tiesi seuraukset.
          Caroline lähti porteille mennäkseen kaupunkiin hakemaan apua. ’’Hei…?’’, Caroline hihkaisi heinikolla makaavalle ihmisille. ’’Hei…’’, hän sanoi hiljempaa ja kirkaisi onnesta. ’’Elena! Elena!’’ hän juoksi onnesta hihkuen heinikolle. Hän yritti ravistella Elenaa, mutta tämä ei herännyt. Joten Caroline nosti Elenan Damonin autoon ja meni itse ohjaamaan. Caroline osasi ajaa, joten hän lähti ajamaan autolla kohti kaupunkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti